Yüksek E Vitaminli Zeytin Ekstresi 30 Flakon*10ml
Analiz Raporlarına linklerden ulaşabilirsiniz
·Bağışıklık sistemini güçlendirir
·Alyuvarların oluşumuna katkı sağlar
·Kanın pıhtılaşmasını önler, kan dolaşımını düzenler
·Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucudur
·Kolesterolü dengeler
·Damar sertleşmesini ve tıkanıklığını önler
·Yüksek tansiyonu düşürür, kılcal damar rahatsızlıklarını önler
·Tümör oluşumunu engelleyebildiğinden kansere karşı koruyucudur
·Hücrelerin yenilenmesini sağlayarak hücre yapısını korur
·Yaraların hızla iyileşmesini sağlar ve yara izlerini onarıp düzeltir
·A ve K vitaminleri ile demir ve selenyumu depolamaya yardımcı olur.
·Menopoza giren kadınların ilk dönem semptomlarını hafif atlatmasına yardımcı olur
·Adet sancılarını azaltır
·Diyabete bağlı ortaya çıkan komplikasyonları (özellikle gözle ilgili) geciktirir
·Göz sağlığına iyi gelir
·Düşük doğum ağırlıklı bebeklerdeki anemi ve solunum sıkıntısını önleyebilir
·İskelet, kalp ve düz kasının yapısal ve fonksiyonel bakımını sağlar
·Bacak kramplarını hafifletir
· Alzheimer hastalığının belirtilerini hafifletip ilerlemesini yavaşlatır
·Erkeklerin cinsel performansını artırabilir
·Cilt sorunlarına iyi gelir, cildi güzelleştirir
·Saç sağlığını korur
·Yaşlanma sürecini geciktirir
·Vücuda alınan toksinlere karşı koruyucudur
Bölge: Sidyma - Boğaziçi
Asit Oranı(%): 0,25
Polifenol Miktarı (mg/kg): 776 - 821
E Vitamini Miktarı (mg/kg): 961 - 942
Duyusal Analizi: Kusursuz, Yeşil Domates yaprağı, Badem
Meyvemsilik 1 : 6
Acılık 2 : 6
Yakıcılık 3 : 6
Günlük Porsiyon (ml) : 10
Ölçü : Sabah aç karnına 1 Flakon
Alınan Polifenol Miktarı (mg/kg) : 7,76 - 8,42
1 Zeytinyağının ham mı yoksa olgun taze meyvelerden mi elde edildiğini gösterir. Yeşil, ham meyvenin çimenimsi, yeşil yaprağımsı meyvemsiliği vardır. Olgun zeytinin ise daha aromatik bir tadı vardır.
2 Yeşil zeytinden elde edilen yağın tadı dilin ucunda bir acılık hissettirir.
3 Yeşil, pembe ya da tam olgunlaşmamış zeytinlerin yağı tadıldığında, gırtlakta kalan yanma hissidir. Çoğunlukla erken hasat yağın duyusal özelliğidir.